Close

Open Dag op 6 juni

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN

Wil jij ook weten hoe je moet traden? Kom dan 6 juni tussen 16:00 en 20:00 2017 naar onze Open Dag CFD Trading in Amsterdam.


De 24option trading specialisten vertellen in Jip en Janneke taal hoe het traden werkt zodat je zelf meteen aan de slag kunt gaan. Deze leerzame korte sessies vinden doorlopend plaats. Daarnaast delen we waardevolle tips en attenties uit. Meld je aan en kom ook op 6 juni naar de enige broker waar je binnen kan lopen.

De Enige Broker Waar

Je Binnen Kan Lopen

Met Daytraden kan je profiteren van dagelijkse koersbewegingen van onderliggende assets, of bijvoorbeeld de EUR/USD. Daytraden is razend populair aan het worden. Wij houden verschillende sessies op 6 juni.  Zorg dat je er bij bent.

Uitleg 24option trading platform

Lange termijn traden met Olie

Privé-sessie met specialist

Leer Daytraden

Het 24option trading platform biedt uitstekende mogelijkheden voor mensen die hun vastgeroeste beleggingsportefeuille, of spaartegoed, een nieuwe kans willen geven. Geef je op voor een privé sessie.

Het 24option trading platform biedt alles wat je nodig hebt om jarenlang succesvol te traden. Dat kan met onder meer Google, Amazon, Heineken, Olie, Goud, EUR/USD en nog véél meer. Je ziet ’t op 6 juni.

Met lange termijn traden kan je verder vooruit plannen. Onze expert Michel laat je zien hoe hij succesvol is geworden en geeft enkele van zijn geheimen prijs in zijn specialiteit; Olie, het zwarte goud. 6 juni dus.

De enige broker waar je binnen kan lopen

Open dag 6 juni 2017

ALGEMENE RISICOWAARSCHUWING: BINAIRE OPTIES EN CONTRACTS FOR DIFFERENCE (‘CFD’S ‘) ZIJN COMPLEXE FINANCIËLE PRODUCTEN, HET HANDELEN DAARIN GAAT GEPAARD MET SIGNIFICANTE RISICO’S. HANDELEN IN BINAIRE OPTIES KAN RESULTEREN IN HET VERLIES VAN UW INVESTERING, TERWIJL HANDELEN IN CFD’S, DIE MARGINALE PRODUCTEN ZIJN, KAN LEIDEN HET VERLIES VAN HET GEHELE BEDRAG DAT U HEBT GESTORT. VERGEET NIET DAT DE LEVERAGE (HEFBOOMWERKING) IN CFD’S ZOWEL IN UW VOORDEEL ALS UW NADEEL WERKEN KAN. HANDELAREN VAN BINAIRE OPTIES EN CFD’S BEZITTEN ZELF NIET DE ONDERLIGGENDE ACTIVA EN HEBBEN ER OOK GEEN ENKEL RECHT OP. HANDELEN IN BINAIRE OPTIES EN/OF CFD’S IS NIET GESCHIKT VOOR ALLE BELEGGERS. PRESTATIES IN HET VERLEDEN ZIJN GEEN BETROUWBARE AANWIJZING VOOR RESULTATEN IN DE TOEKOMST. PROGNOSES ZIJN GEEN BETROUWBARE AANWIJZING VOOR RESULTATEN IN DE TOEKOMST. VOORDAT U EEN BESLUIT TE HANDELEN, MOET U ZORGVULDIG OVERWEGEN WAT UW BELEGGINGSDOELSTELLINGEN, ERVARINGSNIVEAU EN RISICOTOLERANTIE ZIJN. U MOET NIET MEER GELD BELEGGEN DAN U BEREID BENT TE VERLIEZEN. ZORG ERVOOR DAT U VOLLEDIG HET RISICO BEGRIJPT DAT VERBONDEN IS AAN HET PRODUCT IN KWESTIE EN ZOEK ONAFHANKELIJK ADVIES, INDIEN NODIG. RODELER LIMITED GEEFT ADVIES, AANBEVELINGEN OF MENINGEN MET BETREKKING TOT HET VERWERVEN, BEHOUDEN OF VERVREEMDEN VAN EEN FINANCIEEL PRODUCT. RODELER LIMITED IS GEEN FINANCIEEL ADVISEUR EN ALLE DIENSTEN WORDEN GELEVERD OP BASIS VAN UITVOERING ALLEEN. LEES ONZE RISICOKENNISGEVING EN JURIDISCHE DOCUMENTEN VOORDAT U VAN ONZE DIENSTEN GEBRUIKMAAKT.